Inkomsten van uw eigen website

Winst maken van een site

Investeert u tijd in uw eigen website? Het blijft een ongebruikelijke methode van investeringen en kan een relatief hoog inkomen aanbieden. Uw website\blog is een hobby die inkomsten kan genereren.

De mogelijke winstgevendheid van een site ligt erg aan de juiste keus maken van van het onderwerp. De meest veelbelovende type site op het gebied van geld verdienen met reclame – is een website met een bron van informatie en een gerichte karakter. Als hij populair is betalen adverteerders een gemiddelde van $ 100. Dit is voor blogs met 1000 personen / dag traffic.

De makkelijkste manier om geld te verdienen is contextueel adverteren. Door eenvoudige manipulaties op de site bevindt zich een blok inhoud. Het belangrijkste voordeel van deze inkomsten - niet nodig om een uitgever te vinden, want het zal beschikbaar zijn via contextuele advertenties systeem. Een belangrijke factor - de keuze van het systeem. In Rusland, de leider unieke Yandex, dus voor reclame via haar systeem, dan verdien je meer dan Google.

Hierbij moet worden opgemerkt dat in het betalen van geld netwerken verschillende nuances heeft. Geld kan alleen worden uitbetaald nadat verdien je een bepaald bedrag. Bijvoorbeeld, voor Google is $ 100. Twintig dagen na uw elektronische aanvraag voor het verzilveren van cheques Google stuurt naar het huisadres van de Amerikaanse gewone post, kan dat veranderen in twee weken extra wachten. Nou, zijn banken een paar dagen op financiële transacties.

Het leeuwendeel van de winst voor eigenaren van websites (90-95%) brengt media reclame (banners, video advertenties). De belangrijkste site van de aanstaande zou de nettowinst zijn alleen de verkoop van banner advertenties. Het belangrijkste nadeel - de noodzaak om een zekere mate van aanwezigheid te bereiken op de site om advertentieruimte te verkopen.