Investeren in buitenlands onroerend goed

Investering in de Europese vastgoedmarkt is een populaire beleggingoptie. De meerderheid van de Nederlandse particuliere beleggers zijn niet in staat om een onafhankelijke analyse uit te voeren. De volgende 5 factoren beschrijven de onmiskenbare voordelen van het investeringen in onroerend goed in het buitenland:

1. In theorie, zal het onroerend goed nooit in staat zijn om zo veel als de aandelen of andere beleggingsinstrumenten af te schrijven. Stijgende of dalende vastgoedmarkt is bijna altijd samenvalt met de ontwikkeling en de groei van de aandelenmarkten. Het risico van het verliezen van geld is gereduceerd tot bijna nul, want zelfs met een aanzienlijke daling van de prijzen de eigenaren niet verkopen items, en verhuren ze uit.

2. Eigendom efficiƫnter is dan andere instrumenten om investeringskapitaal te beschermen. In vergelijking met aandelen of obligaties, onroerend goed in lage liquiditeit. Dit bespaart de belegger van de verleiding van snelle terugtrekking, die in zeer liquide aandelenmarkt komt voor in de herfst van citaten.

3. Onroerend goed is winstgevend. Verhuur van onroerend goed een geweldig alternatief voor een beleggingen van pensioenfondsen. Het belangrijkste ding niet het voorwerp van de investeringen missen. Het moet zeer liquide en aantrekkelijk voor huurders.

4. De aanwezigheid van onroerend goed maakt in het buitenland de houder ervan een visum. Veel huizenkopers in Europa gebruiken het in de toekomst als basis voor de reis.

Hoe serieuzer u de analyse van het project neemt, hoe minder risico u neemt en hoe grotere de winstgevendheid van uw investering.