Investeringen voor beginners

Vandaag de dag kunt u in de financiële markt als particuliere belegger vele manieren vinden om uw geld te investeren. Maar eerst zult u moeten beslissen wat belangrijker is voor u: investeren met een laag risico, maar ook minder verdienen of neemt u liever een kans? Met goed advies en een beetje geluk kunt u een fatsoenlijk bedrag verdienen. Het balans tussen risico's en de winst - dit is de eerste sleutel in investeren. Hoe hoger de winst, hoe hoger het risico, onthoud dit.

Investment tools

Deskundigen adviseren om de investering tools te verdelen op het niveau van risico:


Bank Deposit

Vrijwel zonder risico. Dit gaat uit van een stabiele gegarandeerde rendement en de mogelijkheid om op elk gewenst moment het geld van de rekening te halen zonder verlies van de hoofdsom bedrag van de storting. Echter, het rendement op uw beginbedrag is klein, en het dekt in het beste geval de inflatie.

Effecten

Het risico wordt bepaald door de keuze van beleggingsinstrumenten en kan heel erg variëren. Theoretisch kan deze variatie worden van 0% (voor investeringen in de regering effecten) tot oneindig (met de aankoop van niet-liquide aandelen, 'n-tier "). Dienovereenkomstig, de bereiken en het inkomen: het tarief lager mag zijn dan het escrow depot en kan bereiken honderden procent per jaar. Garanties bij het beleggen in effecten die niet, dus in het geval van ongunstige marktomstandigheden verliezen aanzienlijk kunnen zijn.