Succesvol zijn - wat betekent dit?

Elke dag op straat, op televisie, in tijdschriften en kranten, zien we mensen die worden beschouwd als succesvol. Ze stappen over op dure auto's, kleden zich in dure merken, relaxen in luxe resorts, en hebben andere status attributen. Maar een redelijke vraag rijst: is het altijd een succes dat we zien? Of zijn mensen die in een chique badplaats rusten ook loterij winnaars?

Succes - is naar voren bewegen, een continu procedure van het bereiken van doelen. De echt succesvolle mensen zijn in de eerste plaats verschillend dat ze nooit op hun lauweren rusten. Maar het bereiken van dat doel, voor zichzelf nieuw. Voor hen om te stoppen - dus stop leven. Succes - is hoeveel een mens superieur is aan zichzelf gisteren. Het is niet nodig zich te ontwikkelen in een richting. Bijvoorbeeld, als je bereikt een bepaald stadium in een carrière die u volledig tevreden bent en je krijgt de tevredenheid, stuur dan je energie in een andere richting.

Succesvolle mensen worden niet gefixeerd op een ding, het bereik van hun belangen is zeer breed en als een rijke man besluit om het bedrijf te verlaten om "met pensioen", zal je niet vervelen, en wijdt zich aan andere bezigheden, zoals reizen.

Volgens enquêtes, de overgrote meerderheid van de mensen boven de 40 geloven dat ze te laat om iets te leren en veel redenen voor te vinden. Is het de moeite waard om te hopen op succes? Groeien, leren, zet doelen en bereiken ze, ondanks hun leeftijd, uitgegroeid tot een succesvolle man!