Werken van huis: hoe en wat

Hoe werk je van huis

Als je echt thuis bent in de informatietechnologie, en de handel op de beurs of het creeeren van websites niet echt uw pakkie an is, kunt u proberen om een traditionele manier te proberen van geld verdienen.

Vandaagderdag is een vertaler zijn moeilijk, maar lucratief. Competente vertalers zijn nodig, vooral in een “kleine” taal zoals Nederlands. In dit werk, er is een voordeel - het krijgen van een goede winst voor de vertaling van eenvoudige teksten, waaronder de gebruiksaanwijzing en brochures en flyers, en nog veel meer.

Wereldwijd, werkt de meerderheid van vertalers thuis. Dat is niet verrassend, aangezien de oprichting van een goede verdeling is niet zo eenvoudig, en gedoe. Maar je kunt krijgen een aanzienlijke intellectuele en financiële voordelen.

Voor iemand om uw eigen vertaling zaken te organiseren tijdens het moeilijk is, kan huis-gebaseerde werk, dat hulp kan worden tal van online vertalers en vertalingen systemen op het internet te beperken.

Als u eigen een vreemde taal op zijn minst aan het woordenboek dat u veilig kunt zoeken naar banen, zoals: remote werken vertaler. Wandel door de frilanserskim, site operaties op afstand. Ze vinden een groot aantal vacatures, kunt u altijd een geschikt alternatief. Salarissen voor beginners - vanaf 200 dollar en hoger.

Per definitie is een afgelegen vertaler - een persoon die een job uitvoert zonder het sluiten van lange-termijn contract met een werkgever ingehuurd alleen voor een specifieke lijst van werken uit te voeren. Bezoek de online project "Stad van tolken", waar u kunt vinden veel nuttige informatie, zowel beginnende als ervaren vertaler. Een soort van gemeenschap van tolken, waar iedereen kan een plek vinden.